Een yoghurtbowl of smoothiebowl wordt steeds populairder om te bestellen. Hij mag dan ook zeker niet ontbreken op je ontbijt- of zelfs all day brunchkaart. Wij hebben diverse granolaโ€™s die hier perfect voor zijn. Afhankelijk van wat je wil serveren denken we graag met je mee om tot de lekkerste ontbijt bowl te komen. Benieuwd naar de inkoopprijzen voor grootverbruik? Neem gerust contact op!

Wat tof! Van boederijwinkel tot concept store, een goede granola mag tegenwoordig niet meer ontbreken. Wij bakken hem voor jou graag met veel liefde, aandacht en ambacht. Al onze granolaโ€™s zijn hiervoor beschikbaar. Neem contact met ons op voor de inkoopprijzen. 

Bij grote afnames vinden we het erg leuk om samen met jou een unieke granola te ontwikkelen die helemaal bij jullie merk past. Lijkt dit je wat? Neem contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden. 

Ben jij die foodie met een leuk bereik onder mede foodies? Vind je het leuk om recepten te ontwikkelen? Of misschien zelfs wel beide en ben je fan van onze granolaโ€™s? Dan zijn wij misschien wel de perfecte match! Wij zijn altijd op zoek naar leuke ambassadeurs die goed bij ons merk passen dus neem vooral contact op.