Ambachtelijke granola bij jou in de zaak?

Heb jij een eigen lunchroom, restaurant, sportschool, boerderijwinkel of iets anders tofs waarvoor je op zoek bent naar ambachtelijke granola? Zoek niet langer! Je bent bij Leanneโ€™s Bakery aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod aan overheerlijke smaken en zijn al bij heel veel verschillende zaken door heel Nederland te vinden. Bekende namen als Lindenhoff, Corner Bakery, Every Day Bread en de Bonjasky sportscholen gingen je onder andere al voor.

Bekijk onze unieke granola smaken

Je wilt graag verse granola aanbieden, zonder troep maar wel hoog op smaak. Geen gedoe met het op zoek gaan naar de beste ingrediรซnten, experimenteren met recepten en lange baktijden. Bovendien wil je verspilling ook tegengaan. Als je druk bent kan het altijd gebeuren dat een batch aan het aanbranden is. Kies daarom voor kwaliteit in een persoonlijk jasje. Bij Leanneโ€™s Bakery staat kwaliteit, ambacht en service hoog in het vaandel. Wij staan te popelen om voor jou een batch kraakverse granola te bakken!

Alles is mogelijk in de wondere wereld van granola. Zo combineren wij in de testkeuken eindeloos de meest heerlijke ingrediรซnten om tot perfecte en unieke combinaties te komen. Bij grotere afnames kunnen we altijd praten over een exclusieve smaak; speciaal voor jullie en met jullie ontwikkeld. Deze smaak is dan exclusief bij jou in de zaak te vinden!

Bij Leanne’s Bakery zijn we altijd op zoek naar leuke nieuwe partners om mee samen te werken. Ben je dus op zoek naar granola voor jouw horecazaak? Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@leannesbakery.nl. Leanne komt graag persoonlijk langs met een proefpakketje om samen te kijken welke mogelijkheden er zijn.