Koffie liefhebber? Dan is deze granola het perfecte begin van de dag voor jou! Heerlijk met een mok koffie er bij, zo weet je zeker dat je de dag wel door gaat komen.

Onze best verkochte smaak; de kokos variant. Een echte musthave voor elke ontbijt liefhebber, onze kokos granola is werkelijk overal bij te combineren en doet het altijd goed.

De kaneel granola is niet alleen een feestje voor je neus maar ook voor je mond. Als je de granola eens zou kunnen ruiken als het net uit de oven komt dan begin je gelijk te snoepen.

Een heerlijke granola voor de chocolade liefhebber voor elk moment van de dag met hele chunks pure chocolade.

Een combinatie om van te dromen! Met heerlijke krokante stukjes appel om je ontbijt, lunch of snack echt helemaal af te maken.

De vegan kaneel granola is niet alleen een feestje voor je neus maar ook voor je mond. Als je de granola eens zou kunnen ruiken als het net uit de oven komt dan begin je gelijk te snoepen. Door het gebruik van dadels is deze variant zo puur mogelijk.

Onze best verkochte smaak; de kokos maar dan vegan. Een echte musthave voor elke ontbijt liefhebber, onze kokos granola is werkelijk overal bij te combineren en doet het altijd goed. Door het gebruik van dadels is deze variant zo puur mogelijk.

Wist je dat granola niet alleen in de ochtend lekker is maar elk moment van de dag kan? Heerlijk als snack op een banaan/appel met wat notenboter. Of wat denk je van een parfait als dessert ’s avonds met daarin verse granola? Een kwarktaart met granola bodem die elk moment van de dag kan. Heerlijk veelzijdig en voedzaam product dus.