Wist je dat granola niet alleen in de ochtend lekker is maar elk moment van de dag kan? Heerlijk als snack op een banaan/appel met wat notenboter. Of wat denk je van een parfait als dessert ’s avonds met daarin verse granola? Een kwarktaart met granola bodem die elk moment van de dag kan. Heerlijk veelzijdig en voedzaam product dus. Ontdek hieronder jouw favoriete granola smaak.

Een combinatie om van te dromen! Met heerlijke krokante stukjes appel om je ontbijt, lunch of snack echt helemaal af te maken.

Onze best verkochte smaak; de kokos variant. Een echte musthave voor elke ontbijt liefhebber, onze kokos granola is werkelijk overal bij te combineren en doet het altijd goed.

Een heerlijke granola voor de chocolade liefhebber voor elk moment van de dag met hele chunks pure chocolade.

De kaneel granola is niet alleen een feestje voor je neus maar ook voor je mond. Als je de granola eens zou kunnen ruiken als het net uit de oven komt dan begin je gelijk te snoepen.

Koffie liefhebber? Dan is deze granola het perfecte begin van de dag voor jou! Heerlijk met een mok koffie er bij, zo weet je zeker dat je de dag wel door gaat komen.

Allergisch voor noten maar toch op zoek naar een lekkere granola met een goede bite? Zoek niet verder, wij hebben hem voor je! Een krokante granola met de heerlijke smaak van kaneel.

Oh yes, onze best seller is er nu ook vegan! De heerlijke smaak en geur van kaneel gecombineerd met echte appelstukjes. Deze smaak maakt je granola moment echt helemaal compleet.

De vegan kaneel granola is niet alleen een feestje voor je neus maar ook voor je mond. Als je de granola eens zou kunnen ruiken als het net uit de oven komt dan begin je gelijk te snoepen. Door het gebruik van dadels is deze variant zo puur mogelijk.

Onze best verkochte smaak; de kokos maar dan vegan. Een echte musthave voor elke ontbijt liefhebber, onze kokos granola is werkelijk overal bij te combineren en doet het altijd goed. Door het gebruik van dadels is deze variant zo puur mogelijk.

Leanne's Ba