Granola workshop

Leanne's Bakery Granola workshop

Zelf granola maken bij Leanne's Bakery

Altijd al thuis je eigen granola willen bakken, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is dit je kans! Bij Leanne’s Bakery kun je vanaf nu een granola workshop volgen. Na deze granola workshop heb je genoeg inspiratie om nog jarenlang te genieten van eindeloze inspiratie aan smaakcombinaties. 

Wat leer je tijdens het volgen van mijn granola workshop?

Tijdens deze workshop granola maken leer ik je al mijn tips en tricks. Ik beantwoord al je vragen en geef je een houvast om een goede basis te maken. We bespreken de ingrediënten, smaakcombinaties en het voorbereiden op het bakken.

Ik zorg voor een ruime selectie ingrediënten om mee te experimenteren. Ook bespreken we, om je creativiteit aan te wakkeren, met welke ingrediënten je nog meer thuis kan experimenteren.

Zelf granola maken: het programma

Voor we zelf granola gaan maken staat er Bij aankomst een glas verse jus d’orange voor je klaar. Als iedereen gearriveerd is beginnen we de ochtend met een intro en een uitleg van de basis voor een goede granola. Met alles wat je geleerd hebt ga je zelf aan de slag om een eigen mix te maken. Hiervoor staan allerlei hoogwaardige ingrediënten voor je klaar. Zo wordt granola maken wel heel leuk.

Als de granola de oven in gaat kan jij genieten van een heerlijke yoghurt bowl. Maar niet voordat je deze zelf creatief gedecoreerd hebt met vers fruit. Nadat jij en je gezelschap genoten hebben van een heerlijke yoghurtbowl en de granola uit de oven komt moet deze even afkoelen voordat deze verrijkt kan worden met extra smaakmakers. Denk aan stukjes gedroogd appel, choco chips en gevriesdroogde frambozen. 

Wat kan je verwachten van de granola workshop?

De granola workshop is voor iedereen geschikt. Vrienden, familie of collega’s? In iedereen schuilt wel een granola bakker! Kinderen tussen 10 en 15 jaar oud zijn ook van harte welkom. Wel graag onder begeleiding van een ouder of voogd. Daarmee is deze granola workshop het perfecte uitje voor elk gezelschap:

 • Deze workshop is te boeken voor 5 tot 8 personen.
 • Ontvangst met verse jus d’orange.
 • Inclusief yoghurt bowl met vers fruit en onze signature granola.
 • Inclusief koffie en thee.
 • Op basis van beschikbaarheid te boeken voor donderdag tot en met zondag 09:30 – 11:30/12:00.
 • Na afloop neem je maar liefst een halve kilo granola mee voor thuis, en een overzicht met houvast om thuis aan de bak te gaan.

€34,95 per persoon.

Praktische informatie granola workshop

 • De workshop zal ongeveer 2 uur duren, houd er rekening met een uitloop tot maximaal 3 uur.
 • We kunnen helaas geen rekening houden met allergieën tijdens de workshop.
 • Onze bakkerij bevindt zich in Rotterdam Kralingen. Metrohalte Voorschoterlaan is op 2 minuten loopafstand. Advies is om met de metro te komen. Toch met de auto? Parkeer dan in parkeergarage Lusthofstraat.
 • In verband met inkopen kan er tot 48 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Daarna zijn we genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen.
 • Na het reserveren van de workshop sturen wij een betaallink toe. Deze dient uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de workshop voldaan te zijn.