Samenwerken met Leanne's Bakery

Iedereen een overheerlijk ontbijt

Heb je een restaurant, hotel, lunchroom of ontbijtzaak? Dan komen wij graag met jou in contact. Samen met jou willen wij ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van een overheerlijk ontbijt. In samenwerking met Leanne's Bakery kun je zelfs een unieke smaak ontwikkelen die exclusief voor jou gebakken wordt. Als dat geen love at first bite is... Ben je influencer? Ook dan gaan we graag de samenwerking aan. Lees snel verder voor de mogelijkheden.

Bekijk ons assortiment

Granola in je hotel of lunchroom

Een yoghurtbowl of smoothiebowl wordt steeds populairder om te bestellen. Hij mag dan ook zeker niet ontbreken op je ontbijt- of zelfs all day brunchkaart. Wij hebben diverse granola’s die hier perfect voor zijn. Afhankelijk van wat je wil serveren denken we graag met je mee om tot de lekkerste ontbijt bowl te komen. Benieuwd naar de inkoopprijzen voor grootverbruik? Neem gerust contact op!

Granola in je winkel of webshop

Wat tof! Van boederijwinkel tot concept store, een goede granola mag tegenwoordig niet meer ontbreken. Wij bakken hem voor jou graag met veel liefde, aandacht en ambacht. Al onze granola’s zijn hiervoor beschikbaar. Neem contact met ons op voor de inkoopprijzen.

Unieke granola: exclusief voor jou gebakken

Bij grote afnames vinden we het erg leuk om samen met jou een unieke granola te ontwikkelen die helemaal bij jullie merk past. Lijkt dit je wat? Neem contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Ambassadeur van Leanne's Bakery

Ben jij een foodie met online bereik onder mede foodies? Vind je het leuk om recepten te ontwikkelen? Of om je prachtige ontbijtjes op de foto te zetten? En ben je fan van onze granola’s? Hallo perfecte match! Wij staan altijd open voor ambassadeurs zoals jij, neem dus vooral contact met ons op via onderstaand contactformulier!

Enthousiast geworden? Neem contact op!